Om sorggruppen

Savner du nogen at dele dine tanker med?

Du vil blive en del af et fællesskab, med andre børn og unge i alderen mellem 12-17 år, der har mistet eller er ved at miste.

Vi spiser sammen, snakker om de ting, I har på hjertet, og finder også tid til at lave nogle aktiviteter, som besluttes i fællesskab i gruppen.

Hvem møder du i sorggruppen?

Her vil du mødes andre unge, som kan forstå dig og hjælpe dig, fordi de ved, hvad du snakker om. De står i samme situation som dig.

Derudover vil du naturligvis blive en del af et fællesskab, med andre børn og unge i alderen mellem 12-17 år, der har, eller er ved at miste.

Lis og alle i bestyrelsen har selvfølgelig tavshedspligt.

Foreningens historie

Teenage gruppens Historie.

Teenagegruppen, som sorggruppen i Løgstør hedder, startede den 24. januar -2002 i samarbejde med Sund By, Jes Dige fra Kræftens Bekæmpelse og den lokale afdeling af Kræftens Bekæmpelse.

Teenagegruppen var i Sund Bys regi indtil 21/2-2006, hvor foreningen: Børn og Sorg i Vesthimmerland “tog over”. Foreningens navn blev senere ændret til: Foreningen for Børn og Sorg i Vesthimmerland og Jammerbugt kommuner, idet en hel del sorgramte familier i Fjerritslev-området benyttede sig af tilbuddet i Løgstør.

I 2020 blev vi støttet af:

Foreningens medlemmer og private donationer

Man finder ikke et sted med folk, der har en dybere forståelse for, hvad man går igennem. Jeg ville ikke have været, hvor jeg er i dag, hvis ikke det var for sorggruppen. Gruppen lærte mig at håndtere min sorg, og bearbejde tabet, hvilket efterfølgende har gavnet mig meget, da jeg kan være åben omkring tabet

Tidligere medlem af sorggruppen – 2013-2015